Titel van de pagina met logo. Fietsen voor (over)leven
 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over mijzelf
Oefening baart kunst Mijn teamgenoten Sponsor Dorine Sponsors bedankt!

Naar www.rinode.nl

Even voorstellen… dit zijn mijn teamgenoten
Zoals al verteld ga ik niet in mijn uppie het bergje beklimmen. Nee, ik maak deel uit van het estafetteteam van Jones Lang LaSalle.

Voordat mijn teamgenoten zich hier aan je voorstellen wil ik bijzondere aandacht voor één persoon vragen. En wel voor Paul Kadiks.
Paul is namelijk een “ervaringsdeskundige”. Nee, geen deskundige op het gebied van fietsen, maar helaas wel op het gebied van kanker.
Paul weet als geen ander hoe het is om het gevecht met deze rotziekte aan te gaan. Lees zijn verhaal en laat je door hem inspireren en overtuigen hoe belangrijk het is om geld te geven voor deze actie.

Voor ons als collega’s is het heel bijzonder (en emotioneel) om de voorbereidingen nu en het fietsen straks, samen met Paul te mogen en kunnen beleven!

Graag stel ik dan nu mijn collega’s hier aan je voor. Maak kennis met het team van:

 
Jones Lang LaSalle


…maak kennis met: Mike Schalkoort, Jac Bressers, Erik Huigen, Paul Kadiks, Sander Rutte, Marijn Snijders en Theo Vastenhout.

 

Mike Schalkoort tijdens zijn 8e klim in 2008

Naar de deelnemerspagina van Mike op www.opgevenisgeenoptie.nlTeamcaptain Mike Schalkoort
“Cycling is life, anything before or after is waiting”
Na in 2006, 2007 en 2008 deelgenomen te hebben aan Alpe d’HuZes, wil ik er in 2009 uiteraard weer heel graag bij zijn. Dit keer niet alleen, maar met zeven collega’s.

“Uiteraard”, hoor ik u denken!?

Ja, niets is mooier dan dat je met je gezonde lichaam iets kunt betekenen voor diegenen die het minder getroffen hebben.

Gelukkig heb ik dit fantastische evenement de afgelopen jaren met mijn directe familie en vrienden mogen delen.

Bij terugkeer naar Nederland en aankomst op het werk zijn daar de verhalen. Iedereen heeft heel erg meegeleefd, echter de emoties en energie overdragen zoals ervaren is maar een klein beetje mogelijk.

Daarom ben ik erg blij dat ik dit jaar terugkeer naar de Alpe, om dit als estafette-team ook met mijn collega’s te kunnen gaan delen. Dorine, Erik, Jac, Marijn, Paul, Sander en Theo… succes met de voorbereidingen en welkom tot de familie van Alpe-d’Huzessers!

Helpt u mij om de (positieve) energie, nodig om meerdere malen de Alpe d’Huez te beklimmen op één dag, om te zetten in keiharde hulp aan KWF Kankerbestrijding?

Als dank voor uw sponsoring zal ik op 4 juni 2009 uw (bedrijfs-)naam vermoedelijk 9 maal naar boven brengen…

 

Jac Bressers. Jac is sinds 12 februari 2009 de trotse vader van Matthijs!

Naar de deelnemerspagina van Jac op www.opgevenisgeenoptie.nl Jac Bressers
Hoe ik ’t doe, doe ik ’t!
Aan de bravoure zal het op 4 juni niet liggen. De training moet echter nog wel opgestart worden.

Het wordt dus pittig.

Maar wat is pittig? Zo relatief als je ziet voor wie je het doet… Dus boven komen zal ik. En daarbij een mooi bedrag bij elkaar fietsen.

 

Erik Huigen

Naar de deelnemerspagina van Erik op www.opgevenisgeenoptie.nl Erik Huigen
“One team, one goal!”
In 2008 werd onze collega Paul Kadiks ernstig ziek. Zijn en onze collega Mike Schalkoort kondigde aan acht keer de Alpe d’Huez op te zullen fietsen. Paul streed en genas en Mike fietste. Beiden werden in 2008 iconen voor ons toenmalige fusiemotto “één team, één visie”. Samen fietsen zij in het “Jones Lang LaSalle Alpe d’HuZes 2009 team” de Alpe d’Huez op.

Eric van Aernsbergen
Paul fietst mee. Minder gelukkig was mijn zwager Eric van Aernsbergen. Hij overleed op veertigjarige leeftijd na de spreekwoordelijke strijd aan de ziekte van Hodgkins. Nooit zal ik de kamer aan het eind van de gang op de zesde etage van het Bleuland ziekenhuis vergeten. Evenmin de laatste meters op de rolwagen naar het crematorium IJsselweide in Gouda. Het verdriet, de pijn en de herinnering blijven.

Jones Lang LaSalle. One team, one goal!

Jones Lang LaSalle Alpe d’HuZes team 2009
Toen Mike en Paul (en Dorine) het idee opperden om in 2009 met een Jones Lang LaSalle team aan Alpe d’HuZes deel te nemen was de beslissing eenvoudig. Deelname was eerder een voorrecht dan een opgave. (Het kan overigens zijn dat ik daar in juni anders over denk). Directie collega Marijn Snijders, zes collega's en ik bereiden ons voor, zamelen in en fietsen. Jones Lang LaSalle sponsort en verdubbelt de bijdragen die de medewerkers inzamelen. Het stelt zijn marketing faciliteiten en netwerk ter beschikking.

Actie
Jones Lang LaSalle en ik ondernemen onder meer het volgende:

  • een privé sponsortocht. Alle teamleden zoeken privé sponsoren voor de actie en Jones Lang LaSalle verdubbelt het resultaat;
  • een sponsortocht voor en door de jeugdleden van Wielervereniging Avanti in mei 2009;
  • een mailing aan relaties van Jones Lang LaSalle;
  • Jones Lang LaSalle plaatst Alpe d’HuZes prominent op de homepage van het bedrijf.

Sponsoren
Steun het onderzoek tegen kanker/het Koningin Wilhelmina Fonds.
Steun het Jones Lang LaSalle team… en gedenk Eric van Aernsbergen.

Wacht niet. Sponsor nu!

Dank en vriendelijke groeten,
Erik Huigen
Chief Operating Officer Jones Lang LaSalle

 

Paul Kadiks

Naar de deelnemerspagina van Paul op www.opgevenisgeenoptie.nl Paul Kadiks
“Een nieuwe uitdaging!”
Vrijdag 9 januari 2008 is een dag die ik niet snel zal vergeten. Op deze dag kreeg ik te horen dat ik Acute Leukemie had. De wereld stond even stil. Alles werd in één keer relatief.

Nog geen uur later zat ik in mijn nieuwe onderkomen: de Daniël den Hoed. Het ziekenhuis dat ik als bezoeker helaas in het verleden meerdere malen had bezocht. Het ziekenhuis waar ik vaker definitief afscheid had genomen dan ‘tot snel’ had kunnen zeggen. Dit was geen geruststellende gedachte. Een kleine geruststelling was dat mijn laatste bezoek van 10 jaar geleden dateerde. Er zal toch wel enige progressie naar de studie van kanker zijn geboekt, dacht ik? Gelukkig wel.

Een lang verhaal, kort
Na 3 chemotherapiekuren en 4 maanden vechten, zat ik in een (zoals dat heet) volledige remissie. Oftewel, ik mocht definitief naar huis, langzaam denken aan de dagelijkse dingen en aan mijn herstel werken. Gelukkig ik wel!

Donderdag 4 juni 2009
Ook een dag die ik niet snel zal gaan vergeten. Op deze dag mag ik weer een berg beklimmen. Dit keer niet om mijn eigen kanker te bestrijden maar om te helpen om kanker van anderen te bestrijden. Door middel van het fietsen van de Alpe d’Huez en daarmee het kunnen ophalen van sponsorgelden, hoop ik hier een klein steentje aan bij te kunnen dragen.

Paul swingt er weer op los…

Tot slot
Gelukkig kan ik weer van het leven genieten dankzij de jarenlange medische ontwikkelingen op het gebied van kankerbestrijding. Helaas zijn er nog te veel mensen die aan de gevolgen van kanker overlijden. Met het sponsoren van het JLL team van de Alpe d’HuZes en daarmee de KWF Kankerbestrijding, kunnen er in de toekomst nog meer mensen van het leven genieten.

Ik hoop dat ik je heb kunnen overtuigen om een bijdrage te leveren aan dit goede doel.

Met sportieve groet,
Paul H. Kadiks

 

Sander Rutte

Naar de deelnemerspagina van Sander op www.opgevenisgeenoptie.nl Sander Rutte
De ultieme zelftest doorzettingsvermogen Voor mij is het fietsen van de Alpe d’Huez de ultieme test op je doorzettingsvermogen. Je kan niet verslappen ook al zou je willen. Je voelt pijn en wilt eigenlijk geen pijn voelen. Je wilt opgeven, maar opgeven is geen optie.

Ik denk dat het verschil tussen het gevecht met ‘De berg’ en kanker is, dat kanker niet vrijwillig is en het bedwingen van de Alpe d’Huez wel.

Op mijn foto ben ik lekker aan het hardlopen met mijn dochter in de babyjogger. Hardlopen is mijn passie en fietsen was voor de vrije tijd. Zo heb ik wel relaxed de Mont Ventoux met mijn vrouw op gefietst. Maar in de Tour de Fance is de Alpe d’Huez toch wel de meest aansprekende berg om te bedwingen.

Door mijn collega Mike Schalkoort ben ik zeer enthousiast geworden om die prestatie neer te zetten en mijn doorzettingsvermogen te testen.

 

Marijn Snijders

Naar de deelnemerspagina van Marijn op www.opgevenisgeenoptie.nl Marijn Snijders
In het dagelijks leven directielid van Jones Lang LaSalle. Ik heb weinig fietservaring (behalve spinnen) en ben speciaal voor dit goede doel met trainen begonnen. Afgelopen week heb ik mijn eerste racefiets gekocht.

De afgelopen jaren heb ik veel bekenden aan deze afschuwelijke ziekte verloren.

Mijn goede vriend Erik Jan Ruijg overleed op 42 jarige leeftijd aan de gevolgen van Hodgkins. Ondanks zijn ziekte stond Erik Jan altijd klaar voor zijn vrienden. Hij had nog zoveel mooie plannen. Tijdens zijn ziektebed zei hij vaak: “Als ik jou was dan zou ik…”. Recent overleed Lucienne, de lieve vrouw van mijn oude vriend Rob. Lucienne overleed aan de gevolgen van een hersentumor en was pas 40 jaar. Er zijn nog zoveel namen, de ouders van Anton, Frank de vader van Robert Paul, mijn overbuurman Marco, Rut, en vele anderen die veel te jong zijn overleden.

Voor al hun nabestaanden en het KWF fiets ik graag met Paul en ons team deze berg op om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor dit goede doel.

 

Theo Vastenhout

Naar de deelnemerspagina van Theo op www.opgevenisgeenoptie.nl Theo Vastenhout
Bergen verzetten!
Sinds 3 jaar hoor ik de verhalen van onze teamcaptain Mike. Ik zag met hoeveel overgave hij het initiatief Alpe d’HuZes steunde. Nadat wij als collega’s tijdens de Alpe d’HuZes 2008 een mooi bedrag hadden ingezameld, hebben we besloten om dit jaar als team Jones Lang LaSalle mee te doen.

Om dit geweldige sportieve initiatief nog succesvoller te maken dan in 2008 zijn wij momenteel in training om zo het sportieve gedeelte te klaren. Het financiële succes ligt voor een groot deel bij jullie als sponsoren. Dus voordat je deze site verlaat, druk op de knop “doneren!” en doe een donatie. 100% ja dus echt alle 100% van de donatie komt ten goede aan het KWF kan­ker­be­strij­ding).

Verder met mijn persoonlijke motivatie, zoals velen van jullie heb ik van dichtbij meegemaakt wat kanker met een mens en z’n omgeving kan doen. Middels Alpe d’HuZes wil ik een steentje bijdragen om deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit te helpen, help jij mee?

Omdat ik nog nooit op een racefiets gezeten heb, ben ik momenteel in training om zo op 4 juni 2009 bovenop de berg te komen.

Ik zorg dat ik boven kom en ga er vanuit dat jij Alpe d’HuZes gaat steunen! Want je weet: OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over mijzelf
Oefening baart kunst Mijn teamgenoten Sponsor Dorine Sponsors bedankt!

 
Logo onderkant webpagina met doneerknopNaar de vorige paginaNaar de volgende paginaNaar de deelnemerspagina van Dorine op www.opgevenisgeenoptie.nl. Je kunt hier via iDeal direct geld overmaken!
 
Terug naar de webplek van Dorine. Terug naar www.rinode.nl leeglogo Valid HTML 4.01! Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen