Titel van de pagina met logo. Fietsen voor (over)leven
 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over mijzelf
Oefening baart kunst Mijn teamgenoten Sponsor Dorine Sponsors bedankt!

Naar www.rinode.nl

Wat is Alpe d’HuZes?
Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fiet­sen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d’Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in 2006, 2007 en 2008 al heel veel deel­nemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiŽnten.
In 2008 werd een recordbedrag van ruim 3 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2009 is om het recordbedrag van 2008 te verpulveren.

Maar Alpe d’HuZes is nog veel meer dan dat!

Alpe d’HuZes en haar Missie
Alpe d’HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt ge­wonnen. Dat kanker niet meer als een dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien. Alles over de visie en missie van Alpe d’HuZes is op de officiële website terug te vinden.

Alpe d’HuZes en haar Anti-strijkstokbeleid
Alpe d’HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid. Alleen daardoor kan ge­ga­ran­deerd worden dat 100 % van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.
Lees hier alles over de impact van het Alpe d’HuZes Anti-strijkstokbeleid.

Alpe d’HuZes en haar Onderzoeksfonds
Onderzoek naar kanker en implementatie van de resultaten is het hoogste doel van de stichting Alpe d’HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d’HuZes. Wil je weten waar het onderzoek zich de komende tijd precies op richt? Kijk dan op de officiële website van Alpe d’HuZes, en lees alles over het Alpe d’HuZes onderzoeksprogramma.

 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over mijzelf
Oefening baart kunst Mijn teamgenoten Sponsor Dorine Sponsors bedankt!

 
Logo onderkant webpagina met doneerknopNaar de vorige paginaNaar de volgende paginaNaar de deelnemerspagina van Dorine op www.opgevenisgeenoptie.nl. Je kunt hier via iDeal direct geld overmaken!
 
Terug naar de webplek van Dorine. Terug naar www.rinode.nl leeglogo Valid HTML 4.01! Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen