Titel van de pagina met logo. Fietsen voor (over)leven
 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over mijzelf
Oefening baart kunst Mijn teamgenoten Sponsor Dorine Sponsors bedankt!

Naar www.rinode.nl

Wil je Alpe d’HuZes en Dorine sponsoren in hun
gemeenschappelijk doel?

Ben je nu, net zoals ik, helemaal “warm gelopen” voor deze Alpe d’HuZes actie?
Zie je het helemaal zitten om mij te sponsoren?
Te sponsoren in de strijd tegen de berg en tegen kanker?
Dat kan! Ik leg je graag uit hoe.

geld

Maar eerst nog even dit : 
Wees niet bang dat je sponsorbedrag door de organisatie gebruikt gaat worden om allerlei zaken te bekostigen voor dit evenement. Er blijft géén geld aan de strijk­stok hangen. Iedere gesponsorde euro komt ten goede aan de mensen waar het voor bedoeld is!

De belangrijkste kenmerken van het strikte anti-strijk­stok­beleid van de Stichting Alpe d’HuZes kun je hier nog eens nalezen.

En vergeet niet : Het bedrag dat je kunt sponsoren is niet belangrijk. Of dit nu een klein bedrag is, een groot bedrag of misschien zelfs een aanzienlijk bedrag: in de strijd tegen kanker telt iedere euro en is iedere euro even belangrijk!
En het kan niet vaak genoeg gezegd worden: 100% van de opbrengst gaat naar het onderzoeksfonds!

Beste sponsor: Je bent meer dan welkom!
Zo sponsor je:

Of je nu als particulier wilt sponsoren of als bedrijf, alles is mogelijk! Voor bedrijven zijn er zelfs aantrekkelijke sponsorpakketten!

Maak je bijdrage op een van de volgende manieren over:

 • De makkelijkste en leukste manier.
  Ga naar mijn deelnemerspagina op de officiële website van Alpe d’HuZes en maak je bijdrage online (via een iDeal-betaling) aan ‘mij’ over.
  Wat hier leuk aan is? Je kunt je sponsoring een persoonlijk teintje geven door een berichtje voor mij achter te laten.
  Daarnaast zie je dat jouw donatie direct bij ‘mij’ is bijgeschreven!Naar de deelnemerspagina van Dorine op www.opgevenisgeenoptie.nl. Je kunt hier via iDeal direct geld overmaken!

euromunten

 • Via een acceptgiro dan wel online naar rekening 37.31.46.116 t.n.v. stichting Alpe d’Huzes te Everdingen.
  BELANGRIJK : vermeld in het betalingskenmerk mijn deelnemergegevens : “ 00218 Dinkelaar ”
  Dit betalingskenmerk zorgt ervoor dat je sponsorgeld op mijn naam komt te staan, maar wordt niet automatisch bij­ge­schre­ven bij mijn naam! En dat wil jij als mijn sponsor en uiteraard ikzelf, natuurlijk wel!
  Stuur mij daarom een e-mail dat je mij steunt en voor welk bedrag. Jouw donatie kan ik dan handmatig toevoegen op mijn persoonlijke pagina. Mocht je een factuur willen ontvangen (alleen boven € 100,-) dan hoor ik het graag.
 • Wil je (bijvoorbeeld als bedrijf) ‘wat meer’ sponsoren en daar ook nog eens een mooie tegenprestatie tegenover zien staan?
  Kijk dan eens naar deze sponsor­tabel. Zit er iets van je gading bij? Kijk dan ver­der op de sponsorpagina van Alpe d’Huzes en stuur mij een e-mail. Ik zorg er dan voor dat de organisatie contact met je opneemt.

Overigens, Stichting Alpe d’HuZes wordt door de Belastingdienst officieel aan­ge­merkt als goed doel (ANBI-status).
Dit wil zeggen dat donaties door sponsoren (onder andere) aftrekbaar zijn voor de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over mijzelf
Oefening baart kunst Mijn teamgenoten Sponsor Dorine Sponsors bedankt!

 
Logo onderkant webpagina met doneerknopNaar de vorige paginaNaar de volgende paginaNaar de deelnemerspagina van Dorine op www.opgevenisgeenoptie.nl. Je kunt hier via iDeal direct geld overmaken!
 
Terug naar de webplek van Dorine. Terug naar www.rinode.nl leeglogo Valid HTML 4.01! Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen